Webinars

Op deze pagina vindt u een overzicht van de SAP Espresso Sessies die op de agenda staan. In nog geen half uur praten wij u bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van grote IT-trends als; Mobile, Cloud, Real-time Business en Big Data. Voor alle bedrijfsvisies en -strategieën bestaat er technologische ondersteuning op maat. Neem deel aan een SAP Espresso webinar en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Meld u nu aan voor de nieuwste webinars

Webinars

 • Private Cloud Services for SAP HANA

  22 april 2014, 14.30 - 15.00 uur SAP met elke bedrijfsgrootte naar de Cloud. Ervaar nu hoe SAP HANA voor u kan werken. Samen met de allernieuwste IBM-technologie die speciaal voor SAP HANA is ontwikkeld en de performance aanzienlijk verbetert. Maarten Boerma (Cloud Sales Leader Benelux bij IBM) presenteert met onze partner Dutch Cloud de mogelijkheden voor uw organisatie. Wilt u meer weten? Volg dan op 22april aanstaande om 14:30 uur ons webinar.

  Spreker: Pierre Krol, MeridianIT

  Meer »
 • Het is tijd voor innovatie - Maak SAP schermen eenvoudig en krachtig met SAP Screen Personas

  13 mei 2014, 10.00 - 10.30 uur Tover een glimlach op het gezicht van uw SAP gebruikers. Met SAP Screen Personas past u eenvoudig SAP schermen aan naar uw eigen wensen. Het resultaat: minder clicks en minder tabs dus efficienter en produktiever werken. In 30 minuten weet u alles wat u moet weten over SAP Screen Personas en hoe u dit binnen uw organisatie toepast!

  Spreker: Patrick Jansen & Koen van den Ham (Xperi)

  Meer »

Uw espresso-suggestie

Heeft u een suggesties voor een SAP Espresso Sessie?