Webinars

Op deze pagina vindt u een overzicht van de SAP Espresso Sessies die op de agenda staan. In nog geen half uur praten wij u bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van grote IT-trends als; Mobile, Cloud, Real-time Business en Big Data. Voor alle bedrijfsvisies en -strategieën bestaat er technologische ondersteuning op maat. Neem deel aan een SAP Espresso webinar en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Meld u nu aan voor de nieuwste webinars

Webinars

 • Snel en veilig consolideren met SAP BPC

  27 mei 2014, 14.30 - 15.00 uur Groei, regelgeving, financiering: de complexiteit van verslaglegging wordt steeds groter en overstijgt de mogelijkheden van je huidige oplossing. Hierdoor komt de tijdigheid en kwaliteit van de cijfers in gevaar. Rapporteren moet sneller en nauwkeuriger. Wij maken dat mogelijk met SAP BPC, zelfs met een vaste prijs en doorlooptijd. Laat je in dit webinar overtuigen van onze bewezen oplossing.

  Spreker: Benno van Ingen, Finext Performance Management

  Meer »
 • Is bedrijfssoftware in de cloud veilig?

  27 mei 2014, 10 uur ‘Cloud is here to stay’. Maar is het veilig? En werkt het ook voor uw bedrijf? Met SAP Business One bedrijfssoftware in de Cloud hoeft u geen grote IT budgetten te hebben of veel tijd te besteden aan IT projecten, het gaat erom dat u uw werk veilig, goed, duurzaam en efficiënt kunt doen. Op 27 mei a.s. om 10 uur is er een online bijeenkomst waarin we precies dát laten zien.

  Spreker: SAP

  Meer »
 • Verhoog het rendement van uw debiteurenbeheer

  3 juni 2014, 10.00 - 10.30 uur Verhoog het rendement van uw debiteurenbeheer met SAP Receivables Management. U krijgt zicht op de kredietwaardigheid van uw klanten en prioriteert het traject om uw debiteuren te wijzen op hun betalingsverplichtingen. Ook versterkt u de relatie met uw debiteuren.

  Spreker: Bart Peijnenburg, Solution Principal Financials, SAP

  Meer »

Uw espresso-suggestie

Heeft u een suggesties voor een SAP Espresso Sessie?