SAP kennis in minder dan een halfuur

Espresso Sessies zijn korte, boeiende en leerzame webinars over SAP gerelateerde onderwerpen. De webinars worden verzorgd door experts van SAP en haar partners. In minder dan 25 minuten doet u inspiratie op, krijgt u antwoord op actuele vragen en ontdekt u nieuwe oplossingen voor uw uitdagingen. SAP Espresso Sessies zijn live en interactief. Na afloop zijn de sessies via deze website opnieuw te beluisteren.

Bekijk de komende webinars
Bekijk de replays

Een overzicht van eerder opgenomen Espresso webinars.

Digitaal factureren, maar dan op de SAP-manier

10 juni 2014, 10:00 - 10.30 uur
De voordelen van digitaal factureren gaan met SAP veel verder dan alleen besparen op postzegels en papier. Want waarom alleen de facturatie automatiseren, als er nog zoveel andere processen in uw bedrijf zijn waarbij het zorgvuldig afhandelen van documenten van groot belang is? Meer weten?
Spreker: Cornee Boorsma, AGION

Bekijk de replay

Snel en veilig consolideren met SAP BPC

27 mei 2014, 14.30 - 15.00 uur
Groei, regelgeving, financiering: de complexiteit van verslaglegging wordt steeds groter en overstijgt de mogelijkheden van je huidige oplossing. Hierdoor komt de kwaliteit van de cijfers in gevaar. Rapporteren moet sneller en nauwkeuriger. Wij maken dat mogelijk met SAP BPC.

Bekijk de replay

Flexibele rapportages en dashboards met SAP BusinessObjects

3 juli 2014, 10.00 - 10.30 uur
U gebruikt SAP, en daarmee heeft u heel veel data in huis. Maar hoe vertaalt u deze data naar heldere rapportages of krachtige dashboards? SAP BusinessObjects helpt u uw bedrijf te besturen en accurater te reageren op vragen uit de markt. In 30 minuten weet u alles wat u moet weten over deze mooie oplossing.
Patrick Jansen & Lars Anderson van Xperi

Registreer nu

Uw espresso-suggestie

Wij laten ons graag door u inspireren! Heeft u nog een suggestie voor een SAP Espresso Sessie? Stuur deze dan naar ons toe via onderstaande link.

Uw espresso-suggestie