SAP kennis in minder dan een halfuur

Espresso Sessies zijn korte, boeiende en leerzame webinars over SAP gerelateerde onderwerpen. De webinars worden verzorgd door experts van SAP en haar partners. In minder dan 25 minuten doet u inspiratie op, krijgt u antwoord op actuele vragen en ontdekt u nieuwe oplossingen voor uw uitdagingen. SAP Espresso Sessies zijn live en interactief. Na afloop zijn de sessies via deze website opnieuw te beluisteren.

Bekijk de komende webinars
Bekijk de replays

Een overzicht van eerder opgenomen Espresso webinars.

Private Cloud Services for SAP HANA

22 april 2014, 14.30 - 15.00 uur
SAP met elke bedrijfsgrootte naar de Cloud. Ervaar nu hoe SAP HANA voor u kan werken. Samen met de allernieuwste IBM-technologie die speciaal voor SAP HANA is ontwikkeld en de performance aanzienlijk verbetert.

Registreer nu

Het is tijd voor innovatie - SAP Screen Personas

13 mei 2014, 10.00 - 10.30 uur
Tover een glimlach op het gezicht van uw SAP gebruikers. Met SAP Screen Personas past u eenvoudig SAP schermen aan naar uw eigen wensen. Het resultaat: minder clicks en minder tabs dus efficienter en produktiever werken.

Registreer nu

Onderzoek, distilleer en pas toe. Big data in Real-time

(Reply) 11 maart 2014, 10.00 - 10.30 uur
Er zijn nog nooit zoveel gegevens verzameld door bedrijven als de afgelopen vijf jaar. Aan u nu de taak om uit deze berg van gegevens de inzichten te halen die nodig zijn voor succes.

Bekijk de replay

Uw espresso-suggestie

Wij laten ons graag door u inspireren! Heeft u nog een suggestie voor een SAP Espresso Sessie? Stuur deze dan naar ons toe via onderstaande link.

Uw espresso-suggestie