Get Connected at the SAP Analytics Forum

Op 28 februari vond het SAP Analytics Forum plaats in 's-Hertogenbosch.

Bekijk de presentaties van dit event
SAP Analytics Forum
Naar de slides

De slides van keynote en breakout sessies zijn online beschikbaar.

Alt text

Over het event

Het SAP Analytics Forum was een event voor IT, Finance en BI professionals. Zij hoorden hoe enorme hoeveelheden gegevens binnen hun organisatie daadwerkelijk omgezet kunnen worden in inzicht. Bekijk hier de foto's van 28 februari.

Bekijk de foto's

Alt text

Kennis van oplossingen

Goede analyses vragen om de beste oplossingen en de juiste kennis van deze oplossingen. Om de mogelijkheden van SAP Analytics volledig te benutten, kunt u bij SAP Education terecht voor een uitgebreid aanbod met klassikale trainingen en standaard eLearnings. Via onze webshop heeft u altijd zicht op het meest actuele aanbod.

Naar Education website

Alt text

Onze partners

SAP verzorgt het event samen met partners die volledig thuis zijn in de wereld van analytics. Partners die beseffen hoe groot uw voordelen zijn wanneer u de meest relevante informatie altijd en overal bij de hand heeft. Die op de hoogte zijn van de laatste toepassingen - en die u er tijdens dit event graag mee laten kennismaken.

Maak kennis met onze partners

Alt text

Programma

Tijdens het SAP Analytics Forum 2013 kwamen de laatste analytics oplossingen aan bod. Boeiende sprekers deelden hun visies met de deelnemers. Presentaties die u als eindgebruiker ongetwijfeld interesseren. Immers, real time inzicht bepaalt hoe succesvol u in de toekomst bent én blijft.

Bekijk de presentaties