Zorg dat uw bedrijfsgegevens ook buiten kantoor veilig zijn

Via intelligente apps voor smartphones en tablets hebben u en uw medewerkers overal toegang tot informatie, processen, mensen en systemen. En dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, het hele jaar rond. Maar wat als uw telefoon of tablet gestolen of gehackt wordt? SAP en Deloitte helpen u bij het identificeren en reduceren van risico’s.

Alt text
Bekijk de video

Leer meer over SAP's krachtige MDM-oplossing Afaria

Alt text

Mobile Readiness Assessment

Experts van SAP en Deloitte identificeren doelgericht al uw mobiele risico’s en uitdagingen. Dit assessment richt zich op uw hardware, applicatie-omgeving, organisatie, processen en procedures.

Nu aanvragen

Alt text

Mobile Readiness Webinar

Zorg dat u klaar bent voor een veilige en stabiele mobiele toekomst. Hoe? Dat ziet u in de replay van het Mobile Readiness webinar van 21 november.

Bekijk de replay

Alt text

Gratis whitepaper over BYOD-uitdagingen

Bring your own device (BYOD) confronteert organisaties met nieuwe vragen rondom veiligheid en aansprakelijkheid. In deze whitepaper vindt u de antwoorden. Ontdek het belang van onder meer mobile Device management.

Nu aanvragen

Alt text

Mobiele inzichten

Verscherp uw inzichten op het gebied van mobility en veiligheid aan de hand van drie boeiende, kosteloze whitepapers van SAP, Technology Evaluation Centers en Aberdeen.

Vraag de whitepapers aan