• SAP makes BIG DATA real

  Big Data is Big News. Daardoor interessant voor veel, zo niet alle, branches in Nederland. Ontdek zelf de toegevoegde waarde van Big Data: lees het – ongoing - Big Data Flipboard Magazine.

  Lees het magazine
 • Lees de blogs van onze Big Data specialisten!

  Grote hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde data zijn een feit. Bent u benieuwd naar de visie van onze specialisten op de laatste marktontwikkelingen?

 • Beheer uw data, run uw bedrijf!

  Big Data kan uw gehele manier van zaken doen transformeren. Als er patronen in data zijn gevonden, kunt u resultaatgerichte acties ondernemen die u directe waarde opleveren... Lees de whitepaper 'Mastering your Data is Mastering your Business' en ontdek uw voordeel!

 • SAP Speeds Up – McLaren Formula One

  De F1 auto van het Vodafone McLaren Mercedes team is uitgerust met een V8 motor, bereikt een snelheid van 350 km p/u en heeft 120 sensoren die continu data verzenden. Formule-1 is een ‘data rich business'. Met SAP HANA kan het team van McLaren deze sensordata in seconden omzetten naar real-time beslissingen.

 • De CFO en in-memory computing

  Veel CFO’s weten dat Big Data hun baan radicaal gaat veranderen. Dit biedt hen een kans om een nóg grotere rol te gaan spelen op het gebied van strategisch plannen en het nemen van beslissingen. CFO’s moeten er nú voor zorgen dat zij en de organisatie in de startblokken staan.