• Is uw datamanagement op orde?

  Is uw datamanagement op orde?

  Over het gebruik en de toepassing van de trendgevoelige term ‘Big Data’ wordt veel gediscussieerd. In deze whitepaper leest u hoe bedrijven een duurzaam concurrentievoordeel hebben behaald door de inzet van Big Data.

  Lees 'Taking Big Data beyond the Hype'!
 • VIDEO: The Human Face of Big Data

  VIDEO: The Human Face of Big Data

  Big Data wordt gedefinieerd als het voortdurend verzamelen, analyseren en visualiseren van grote hoeveelheden gegevens. Het stelt ons in staat om aspecten van ons leven te voelen, te meten en te begrijpen die nooit eerder mogelijk waren. Ontdek het menselijke gezicht van de Big Data revolutie in deze video!

 • WEBINAR: Big Data, Big Thinking!

  WEBINAR: Big Data, Big Thinking!

  Weet u hoe u om moet gaan met uw Big Data-vraagstukken? SAP en IDC weten welke waarde een organisatie uit Big Data kan halen. Ontdek hoe customer, operationele en predictive intelligence u helpen bij uw zakelijke resultaten in onze gezamenlijke "Big Data, Big Thinking"-webinar over Pervasive Intelligence op 13 mei.

 • VIDEO: SAP & Big Point

  VIDEO: SAP & Big Point

  Big Data creëert nieuwe uitdagingen en kansen. Een bedrijf als Bigpoint weet hoe ze hun bedrijfsdata om kunnen zetten in een belangrijk concurrentievoordeel. Ontdek de nieuwste trends, strategieën en technologie en leer hoe SAP u kan helpen waarde uit Big Data te halen. Real-time.

 • Lees de blogs van onze Data-deskundigen!

  Lees de blogs van onze Data-deskundigen!

  Grote hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde data zijn een feit. Nu is het zaak om te bepalen op welke manier u de belofte van Big Data gaat verzilveren voor úw bedrijf. Bent u benieuwd naar de visie van onze specialisten op de laatste marktontwikkelingen?