The Best-Run Businesses Run SAP Nederland

Home Country/Region Sites Store  Mijn profiel

   

SAP Nederland

Adres & Route

SAP Nederland B.V.
Amerikastraat 10
5232 BE 's-Hertogenbosch
(Industrieterrein Soetelieve/De Herven)
T (+31) 73 645 75 00

K.v.K. ‘s-Hertogenbosch nr. 16053535
Training Center
Amerikastraat 10
5232 BE 's-Hertogenbosch
(Industrieterrein Soetelieve/De Herven)
T (+31) 73 645 75 26
SAP Nederland
 
Route - per auto
Kies tijdig voor de juiste rijbaan
Op de A2 rondweg bij 's-Hertogenbosch dient u tijdig te kiezen voor de juiste rijbaan. Er is maar één keuzemoment voor de hoofd- of parallelrijbaan. Mocht u de verkeerde keuze maken, rijd dan door totdat de hoofd- en parallelrijbanen weer samenkomen. U kunt vervolgens bij de eerstvolgende afrit keren om via de andere zijde van de weg wél de parallelrijbaan te kiezen.

Vanuit Amsterdam/Utrecht/Waalwijk
Kies op de A2 richting 's-Hertogenbosch na knooppunt Empel voor de parallelrijbaan met de bestemmingen Veghel/Nijmegen/'s-Hertogenbosch/Rosmalen. Neem afslag nr. 20 – 's-Hertogenbosch Centrum/Rosmalen (bedrijfsnummer 3022). Bovenaan de afrit neemt u de rotonde 3/4 richting ’Industrieterrein Soetelieve/De Herven‘. Na 100m ziet u aan uw linkerhand het kantoor van SAP Nederland. U kunt op het parkeerdek rondom het gebouw uw auto parkeren. De receptie van het SAP Training Center bevindt zich links in de centrale hal.

Vanuit Maastricht/Eindhoven
Kies op de A2 richting ’s-Hertogenbosch na knooppunt Vught voor de parallelrijbaan met de bestemmingen Veghel/Nijmegen. Blijf de A2 volgen met de borden Amsterdam, Utrecht Waalwijk, Ringbaan Oost (ga niet de A59 op). Neem afslag nr. 20 – Rosmalen (bedrijfsnummer 3022). Bovenaan de afrit gaat u bij de verkeerslichten linksaf en rijdt het viaduct over. Bij de eerstvolgende verkeerslichten gaat u linksaf richting ’Industrieterrein Soetelieve/De Herven‘. Op de rotonde neemt u de eerste afslag rechtdoor. Na 100m ziet u aan uw linkerhand het kantoor van SAP Nederland. U kunt op het parkeerdek rondom het gebouw uw auto parkeren. De receptie van het SAP Training Center bevindt zich links in de centrale hal.

English version | route description

 
Route - per openbaar vervoer
Treintaxi
Vanaf het Centraal Station in 's-Hertogenbosch kunt u het snelst en het makkelijkst bij ons kantoor komen met een treintaxi. U dient de treintaxi voor uw terugrit één uur voor vertrek te bestellen.

Trein/Bus
Neem van het Centraal Station ‘s-Hertogenbosch buslijn 66 richting Rosmalen. Stap uit bij halte Europalaan. Loop terug richting de woonboulevard en sla rechtsaf. Het kantoor van SAP Nederland bevindt zich 250 meter verder aan uw rechterhand. De receptie van het SAP Training Center bevindt zich links in de centrale hal.

Wilt u meer weten? Neem contact op met SAP voor meer informatie.

Opslaan
DoorsturenDoorsturen