The Best-Run Businesses Run SAP Nederland

Home Country/Region Sites Store  Mijn profiel

   

ZAKELIJK INNOVEREN MET IT

Als marktleider op het gebied van bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) bedrijven van elke omvang in elke branche "best-run businesses" te worden. SAP (Systemen, Applicaties en Producten in gegevensverwerking) werd opgericht in 1972 en kent inmiddels een rijke historie op het gebied van innovatie en groei. Tegenwoordig heeft SAP in meer dan 50 landen over de hele wereld locaties voor verkoop en ontwikkeling. Dankzij de toepassingen en services van SAP kunnen meer dan 253,500 klanten wereldwijd winstgevend opereren, zich direct aan nieuwe ontwikkelingen aanpassen en constant blijven groeien.

Van backoffice tot directie, van magazijn tot etalage en van desktop tot mobiele toepassingen: SAP laat mensen en organisaties efficiƫnter samenwerken. En door bedrijfsinzichten effectiever in te zetten blijven ze de concurrentie steeds een stap voor. Dit doen we door onze software op steeds grotere schaal beschikbaar te stellen: via installaties op locatie, implementaties on demand en via mobile devices.

Wij geloven dat de kracht van onze mensen, producten en partners sterkere groei oplevert en meerwaarde creƫert voor onze klanten, SAP en uiteindelijk zelfs op grote schaal voor de hele economie.

Onze missie is om bedrijven van uiteenlopende omvang uit alle branches te helpen "best-run businesses" te worden. Onze visie is om dit ook op wereldwijde schaal toe te passen.

Lees de tien redenen waarom klanten voor SAP kiezen (PDF).

SAP Nederland B.V. is opgericht in 1987 en is gevestigd in 's-Hertogenbosch.

Meer informatie over SAP

Meer informatie over SAP
Ga naar de internationale website van SAP als u meer wilt weten over:

Wilt u meer weten? Neem contact op met SAP voor meer informatie.

Opslaan
DoorsturenDoorsturen