The Best-Run Businesses Run SAP Nederland

Home Country/Region Sites Store  Mijn profiel

   

Customer Reference Program

Hand in hand met SAP

“Met het SAP reference programma zijn wij in contact gekomen met interessante andere gebruikers van SAP Business Objects GRC Access Control en Process Control. De reference punten zelf zijn erg nuttig gebleken om tegen geringe kosten gebruik te maken van SAP experts en toegang te krijgen tot SAP events.”

Ids Voerman,
Internal Auditor, Provimi

Bent u in uw branche een erkend leider op het gebied van bedrijfsvoering en technologie? Denkt u vooruit en gebruikt u SAP op een slimme manier om de concurrentie voor te blijven? Wilt u dat anderen uw organisatie ook als een 'Best-Run Business' zien?

Deel uw ervaring en kennis met anderen in het Customer Reference Program. Via dit programma legt u waardevolle contacten en blijft u op de hoogte van belangrijke informatie in uw vakgebied. Tegelijkertijd zet u uw organisatie op de kaart als vooraanstaand technologisch bedrijf. Uw succes is ook ons succes! Wij doen er dan ook alles aan om u als klant meerwaarde te bieden.

Deel uw kennis en expertise

Samen met u stellen wij een programma samen dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en voorkeuren U bepaalt zelf aan welke activiteiten u deelneemt en hoe vaak. En u bepaalt zelf de mate van betrokkenheid bij het Reference Program en eventuele publicaties. Ons team staat altijd tot uw beschikking gedurende de totale duur van het partnerschap.

Lees hier hoe andere referentieklanten hun succes in kaart brengen

Uw voordelen Sales en Marketing Deelnemen aan het programma  
Sales en Marketing

Deel uw expertise. Referentieklanten van SAP zijn waardevolle partners voor andere organisaties, journalisten en analisten. Enkele mogelijkheden op een rij:

  • Referentiebezoeken - Een bezoek aan uw bedrijf, waarbij een klant of potentiële klant meekijkt bij de dagelijkse processen die met uw systeem worden uitgevoerd.
  • Telefoongesprekken - Een conference call met een potentiële klant op een vooraf overeengekomen datum en tijd, om het succes van uw implementatie te bespreken en vooraf ingediende vragen van de klant te beantwoorden.
  • ReferencesLive - Om het aantal individuele referentieaanvragen te verminderen, organiseren wij een reeks conference calls met een selecte groep of groepsbezoeken met de meest gevraagde referentieklanten.
  • Mogelijkheden om te spreken - De ideale manier om uw onderneming op de kaart te zetten, is tijdens evenementen, al dan niet van SAP. SAP organiseert een groot aantal wereldwijde, regionale en lokale evenementen. U kunt hier een presentatie houden, met collega's, brancheanalisten of journalisten spreken.
  • Journalisten en analisten - Spreken met journalisten of met brancheanalisten is een goede manier om de nieuwe of verbeterde oplossingen die u aanbiedt zo snel mogelijk bij zo veel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen.

Daarnaast biedt SAP de mogelijkheid om reclamemateriaal te produceren. Alles wordt gefinancierd door SAP en geschreven door professionele schrijvers. Uw onderneming heeft het uiteindelijke recht om te beslissen over publicatie.

  • Reclamemateriaal - Een referentieverhaal, reference slide of Business Transformation Study over uw SAP initiatief, de behaalde voordelen en de ‘lessons learned’
  • Een video over uw onderneming - Een video waarin het SAP initiatief voor uw organisatie en de voordelen ervan aan bod komen.

 
SCHRIJF U VANDAAG NOG IN VOOR HET REFERENCE PROGRAM!

Wilt u meer weten over het programma? Wij helpen u graag. Stuur ons een e-mail en wij nemen direct contact met u op.

BEDRIJFSINZICHT BINNEN HANDBEREIK

Onze referentieklant Provimi is wereldleider in de internationale diervoederindustrie. Met een implementatie binnen 16 dagen van SAP CO-PA Accelerator software, aangedreven door SAP HANA, slaagde Provimi erin de analyse van haar winstgevendheid aanzienlijk te versnellen.

Bekijk de video

MEER INFORMATIE

In ons eBook vindt u alles wat u moet weten over het SAP Customer Reference Program.

Bekijk het eBook

Wilt u meer weten? Neem contact op met SAP voor meer informatie.

Opslaan
DoorsturenDoorsturen