Magyarország

Főoldal SAP weboldalak világszerte Online vásárlás  Új profil létrehozása Írjon nekünk vagy hívjon minket a
06-80-013-263-as telefonszámon

   

SAP-minőség

Az SAP Hungary azt vallja, hogy a minőségügy olyan széles téma, amely számos különböző területet foglal magában a szoftver fejlesztésének mikéntjétől kezdve az ügyfeleknek tett, a bevezetéseik lehető legjobb kezelésére vonatkozó javaslatokig. Az ügyfelek nem csupán a világ vezető szoftver-megoldásaiért keresik meg az SAP-t, hanem megbízható tanácsért és útmutatásért is. Hisszük, hogy felelősséggel tartozunk az ügyfelek igényeinek kezeléséért annak érdekében, hogy tiszta képet kapjanak az SAP képességeiről és ezáltal sikeres bevezetést hajthassanak végre.

Az SAP minőségügyi programjait és folyamatait az alábbi területeken alkalmazzuk:

  • Szoftver-fejlesztés;
  • Oktatási és tanácsadási tevékenység;
  • Az SAP Partner-programja;
  • Az értékesítési folyamat;
  • A technikai és a nem-technikai folyamatok kezelése.

Az SAP Globális Fejlesztési Szervezete szabványos minőségügyi programokat alkalmaz, hogy a minőségügy megfelelő kezelése és biztosítása érdekében a legjobb gyakorlatokat nyújthassa a tervezés, a fejlesztés, a tesztelés és a megoldások roll-out-ja során.

Az SAP oktatási és tanácsadási szolgáltatásai megfelelnek az iparági legjobb gyakorlatok irányelvein alapuló legszigorúbb minőségügyi elvárásoknak is. Vállalati szinten az SAP bevezette a nemzetközileg is elismert projekt menedzsment szabványt, a PMBOK-ot.

Az SAP Partner-programja keretében a partner szervezetek és tanácsadóik különböző tanúsítványokat szerezhetnek. A Program segíti az ügyfeleket abban, hogy megalapozott döntéseket hozzanak a partner kiválasztásánál, valamint egyúttal támogatást nyújt a projekt előrehaladásának ellenőrzésében is. Az SAP arra ösztönzi tanúsítvánnyal rendelkező partnereit, hogy az SAP által követett minőségügyi elvekkel összhangban tevékenykedjenek.

Az SAP-nál szigorú minőségügyi program segítségével kísérnek figyelemmel minden folyamatot, és ellenőrzik, hogy azok megfelelnek-e a formális kockázati kritériumoknak. E program elsősorban az SAP értékesítésének mikéntjére fókuszál, és biztosítja, hogy minden ügyfél megkapja a számára szükséges információt ahhoz, hogy kellően körültekintő döntést hozhasson megoldásáról és a különböző bevezetési lehetőségekről.

Azoknak az ügyeknek, problémáknak a kezelésénél, amelyek egy bevezetés életciklusának különböző szakaszaiban merülhetnek fel, mindennél fontosabb a gyorsaság és a hatékonyság. Az ügy természetétől és komolyságától függően az SAP dokumentált folyamatokkal és procedúrákkal segíti ezek mielőbbi megoldását. Mind az SAP támogató szervezete, mind pedig belső informatikai menedzsmentje rendelkezik ISO 9001 minősítéssel.

EGYÜTTMŰKÖDŐ MINŐSÉGÜGY (COLLABORATIVE QUALITY)

A kifinomult, integrált szoftver- projektek komplexitásának növekedésével egy időben egyre emelkedik az IT költségek jogosságának igazolására és a kockázatok kezelésére vonatkozó igény is. Ezért az Együttműködő Minőségügy olyan struktúrát hoz létre, amely segíti a belső programok vezetőit a beszállítók és a belső partnerek ellenőrzésében.

Az Együttműködő Minőségügy nem arról szól, hogy egy szervezet hogyan működik együtt az SAP-val, hanem arról, hogyan lehet kiváló kereteket teremteni egy minden kritikus területre kiterjedő hatékony, fókuszált menedzsmentet kiépítésére.

A minőségügy együttműködő felfogása segítségével Ön is biztos lehet abban, hogy rendelkezik a megfelelő információkkal a kellően megalapozott döntések meghozatalára.

Töltse le angol nyelvű ismertetőnket, hogy megtudhassa: a bevezetések ezreiből származó tapasztalatok és iparági legjobb gyakorlatok hogyan segíthetik az Ön vállalatát üzleti céljai elérésében.

További információkra van szüksége? Vegye fel a kapcsolatot az SAP-val!

Mentés
Share OptionsTovábbküldés
Állásajánlataink  Kapcsolatfelvétel  Oldaltérkép  Hírlevél
Copyright/Trademark  Adatvédelem  Terms of Use  Impresszum

Kérdése, észrevétele van a weboldallal kapcsolatban?
Írjon a webmaster@sap.com e-mail címre.