SAP DENMARK

Kontakt SAP online
eller ring på 80886926

MODERNISERING AF ERP-SYSTEMET

HAR DIN VIRKSOMHED RÅD TIL AT LADE VÆRE?

Tilmeld dig SAP ERP Resource Centre i dag, og få mere at vide.

Bedre afstemning mellem strategi og drift, forøgelse af virksomhedens produktivitet og indsigt. Det er den styrke Enterprise Resource Planning (ERP)-software fra SAP giver dig for hurtigt at kunne tilpasse sig de skiftende krav i markedet.

SAP ERP software håndterer de behov som de mest krævende mellemstore og store virksomheder har inden for alle brancher og sektorer:

  • SAP ERP Human Capital Management - udvikling af HR-funktionens rolle og værdi
  • SAP ERP Financials - økonomifunktionen som strategisk forretningspartner
  • SAP ERP Operations - smidigere og hurtigere drift
  • SAP ERP Corporate Services - effektivisering af forretningsprocesser og -omkostninger

Se hvilke fordele et moderne ERP-system giver din virksomhed, og de strategier, I kan anvende til at styre opgraderingen og udskiftningen af jeres ERP-system med henblik på at øge væksten ved hjælp af innovativ teknologi.

Besøg SAP ERP Resource Centre allerede i dag.

Løsninger

Store virksomheder

Oversigt over SAP ERP

Se, hvordan SAP ERP øger strategisk indsigt, produktivitet og fleksibilitet gennem automatisering af forretningsprocesser for din virksomhed, dine kunder og leverandører.

Tilmeld dig Resource Centre, og se oversigten over SAP ERP.

Læs pdf’en

Små og mellemstore virksomheder

Oversigt over SAP Business All-in-One

Med SAP Business All-in-One får mellemstore virksomheder en enkelt strømlinet og integreret ERP-løsning. Løsningen sikrer omfattende support til basisfunktioner såsom økonomi, ordrestyring og indkøb samt meget branchespecifikke processer.

Tilmeld dig Resource Centre, og læs SAPs solution brief.

Læs pdf’en

SAP ERP HUMAN CAPITAL MANAGEMENT – Kernen i din virksomhed

SAP ERP Human Capital Management indeholder en komplet og integreret samling af værktøjer, der hjælper dig med at lede og administrere dine medarbejdere effektivt. Laes mere i denne PDF.

Læs pdf’en

White paper

Implementering af Enterprise Resource Planning: Erfaringer fra det virkelige liv

Se, hvor stor en rolle support af ledelsen, inddragelse af interessenter og slutbrugere samt leverandørekspertise spiller for at opnå best practice med henblik på vellykket implementering af ERP.

Læs white paper'et

Demoer

Store virksomheder

SAP ERP: Bedre styring af kreditorbogholderiet

Se, hvordan SAP ERP gør det muligt for dig at modtage leverandørfakturaer elektronisk, hurtigt håndtere åbne poster, undgå dobbeltbetalinger og hurtigt afklare uoverensstemmelser ved betaling.

Se demoen

Små og mellemstore virksomheder

Demo af SAP Business All-in-One

Har du brug for en branchespecifik, lokal løsning, som let kan konfigureres og tilpasses, i takt med at din virksomhed vokser?

Se demoen

Succeshistorier

Playcorp Group

Playcorp Group fremviser rekordkvartal efter implementering af SAP Business One

Læs, hvordan denne internetsalgsvirksomhed implementerede SAP Business One og reducerede sin lagerbeholdning med 17 %, nedbragte inddrivelsestiden med fire dage og opnåede en intern afkastningsgrad på 271 %. Virksomhedens salgsproduktivitet steg med over 60 % med en projektforrentning på blot 10 måneder.

Læs succeshistorien

FOKUS: RESSOURCER

GRATIS IDC-RAPPORT


Store fordele ved modernisering af virksomhedens ERP-system
Se, hvilke strategier der kan anvendes af organisationer, som står over for at skulle opgradere eller udskifte deres ERP-systemer for at kunne styre deres vækst, effektivisere interne processer og anvende innovativ teknologi.

Tilmeld dig nu!