SAP Business Week, Danmark

Lad innovation være fællesnævneren i din virksomhed og udnyt løsninger, der giver et teknologisk forspring – herunder mobilitet, in-memory teknologi, cloud, samt brancheløsninger som CRM, SCM og HCM.

Giv medarbejderne de bedste og mest effektive redskaber, der afspejler deres opgaver lige fra bruger- til ekspertniveau og udnyt SAPs løsninger på tværs af organisationen til at drive virksomheden mere effektivt end nogensinde.

Deltag i SAP Business Week med 4 seminarer, hvor du bliver opdateret omkring de nyeste teknologier inden for SAP brancheløsninger og vælg blandt 4 seminarer fordelt på 4 dage 1.-4. oktober 2013.

Se agendaerne for alle 4 dage
SAP Business Week
Tilmeld dig nu

Deltag i SAP Business Week Danmark - den 1.- 4. oktober 2013

CRM Dag tirsdag den
1. oktober

Med SAP CRM løsninger kan du give salgsstyrken den nødvendige viden om kunder, markedet og sociale medier, så de er optimalt rustet til at påvirke salgsarbejdet.Hold fokus på kunder, skab holdånd ved hjælp af samarbejdsredskaber og få bedre kontrol over salgspipeline

Se agenda her

Mobility onsdag

Mobility Dag onsdag den 2. oktober

Med skalérbare end-to-end løsninger fra SAP kan du opnå en fuldstændig mobil organisation. Medarbejderne har tilgang til realtidsdata hvor som helst og når som helst og samtidig er data sikret bedst muligt. Din organisation bliver mere effektiv end nogensinde før.

Se agenda her

HCM torsdag

HCM Dag torsdag den
3. oktober

SAP giver den optimale støtte til at tiltrække og fastholde de rette profiler og strømline HR processer. Lad dig imponere af det nye SAP: moderne brugergrænseflader, cloud-teknologi og smart devices. Hurtigere og enklere end nogensinde, solidt som altid

Se agenda her

SCM Dag fredag den 4. Oktober

Opnå samtidig fleksibilitet til hurtigt at kunne tilpasse processerne til markedets ændringer. Optimér med SAP Supply Chain løsninger og sæt fart på innovation, parallelt med at virksomheden kan reducere omkostninger og producere til bedste mulige fortjenstmarginer.
Se agenda her


* SAP Business Uge er sponsoreret af vores partnere, som du får god lejlighed til at netværke med, når du deltager.