Danmark

Forside Land/Region Store  Lav ny profil

   

SAP kundehistorier

Historier fra det virkelige liv.

Her kan du læse, hvordan danske virksomheder har succes med virksomhedssystemer fra SAP.

LINCO FOOD SYSTEMS A/S
Bedste ERP-projekt i 2013 var en SAP All-in-one-løsning, der i samarbejde med it-servicevirksomheden EG blev implementeret hos Linco Food Systems. Prisen blev uddelt af konsulent- og rådgivningshuset HerbertNathan & Co. ”Det største gevinstpotentiale er løftet i kvalitet, validitet og hastighed. Vi har et helt andet indblik i virksomhedens data i dag – baseret på troværdige informationer.”

CHR. HANSEN
eCom-løsninger er kommet for at blive og med erstatningen af ECO 5.0 havde vi alle forudsætninger for at gøre tingene rigtigt. For at sikre den bedst mulige løsning, involverede vi vores kunder lige fra de indledende faser af projektet til det sidste testprogram. Dette skabte en hel særlig værdi omkring projektet, og det var en rigtig god oplevelse for alle involverede parter.

SEAS-NVE
Going forward I expect that the SAP solution will increase our agility. This is especially important since our business model will most likely change in the years to come, and with the solution from SAP, we will be better equipped to mergers and acquisitions - simply because our data will be much more geared for situations like this

Aarhus Karlshamns AB
Uden et samlet overblik over kundedata, som SAP NetWeaver leverer, havde vi mistet salg som resultat af ikke at være i stand til at reagere hurtigt nok i forhold til vores kunder.

Foss
Ensartet brug af SAP i alle FOSS' datterselskaber over hele verden skal forenkle forretningsprocesserne og forbedre overblikket.

Friluftsland
"Vi valgte SAP, fordi systemet er målrettet til detailhandlen og derfor gør det nemt at udvide en butikskæde både systemmæssigt og logistisk."

IC Companys
“Værdien af den investering, vi har foretaget, øges hver eneste gang vi tilføjer mere funktionalitet og flere moduler til systemet. På nuværende tidspunkt har vi allerede købt yderligere et par moduler, som er direkte linket ind i SAP’s økonomisystem, og det er klart, at vi i fremtiden vil kigge på SAP-løsninger som det første, før vi orienterer os mod andre leverandører.”

Jøni Foodline AS
"SAPs mange muligheder gjorde det nemt at vælge netop dette system."

Rose Holm
"Med SAP kan vi se på hver enkelt lille detalje og afgøre, hvorvidt der – om jeg så må sige – er penge i skidtet."

S.A. Christensen & Co.
"SAP har sikret den førende danskem malkeudstyrsfabrikant S.A. Christensen & Co. en integration af virksomhedens udvikling, produktion, lager, service og administration. Nu er virksomheden i Kolding også it-mæssigt parat til en aggressiv ekspansion både i Danmark og i udlandet."

Seelen A/S
"Det er en fornøjelse at have et standardsystem, som er branchespecifikt, og som opfylder alle vores behov for funktionalitet. Det skal gøre vores drift endnu bedre, endnu smartere og endnu mere strømlinet end i dag."

Du kan læse flere kundehistorier her.

Danisco:

Linda Ralleca Manuel, Director Enterprise Performance Management hos Danisco, fortæller her, hvorfor man hos Danisco valgte at implementere SAP BusinessObjects Enterprise Performance Management (SAP EPM) i virksomheden:

Watch the video

Se hele interviewet med Linda Ralleca Manuel fra Danisco på it-dialog.dk

ECCO:

ECCO har valgt at implementere SAP BusinessObjects Planning and Consolidation (SAP BPC). Chefcontroller Jørn Kirkegaard Olesen fra Ecco fortæller her, hvorfor de valgte SAP BPC.

Watch the video

Se hele interviewet med Jørn Kirkegaard Olsen på it-dialog.dk

Investors  Careers  Communities  Kontakt SAP
Copyright/Trademark  Privacy  Terms of Use  Impressum  Sitemap  Text-Only View  Print View

Questions or comments about the Web site?
Contact the webmaster@sap.com.