ALTIMA POSTIGLA STATUS SAP GOLD VAR PARTNERA

Zagrebačka tvrtka Altima postala je SAP Gold VAR Partner (SAP Gold Value-Added Resellers). Najviši partnerski status SAP dodjeljuje onim partnerima koji kreiraju, prodaju, održavaju i implementiraju SAP rješenja za korisnike svih veličina i unutar raznovrsnih industrija i djelatnosti zadovoljavajući visoke standarde kvalitete.

Za ostvarivanje novog statusa partnerstva, Altima je morala zadovoljiti zahtjevne kriterije na osnovi inovativnih i kvalitetnih usluga iz SAP-ovog portfelja rješenja, potom edukacije zaposlenika i njihovoj certifikaciji odnosno recertifikaciji, ispitivanja zadovoljstva korisnika te njihovim uspješnim rezultatima. SAP time potvrđuje svoju 40-godišnju misiju pružanja prvoklasnih rješenja i usluga korisnicima, ali i značajna ulaganja u partersku mrežu. Status zlatnog partnera, a temeljem ispunjenja SAP-ovih partnerskih kriterija Altima stječe upravo zahvaljujući svojim rješenjima i uslugama koje su jedinstvene, kompetentne, a tvrtka pouzdan partner svojoj korisničkoj mreži i principalu SAP-u. Postignut uspjeh Altimu predstavlja kao tržišno konkurentnog SAP partnera čime joj se osigurava nastavak tržišnog razvoja i napretka.

Altima je u svom poslovanju usredotočena na Sustave podrške poslovanju i operacijama temeljene na SAP Convergent Charging, odnosno SAP Consume-To-Cash rješenju, s višegodišnjim iskustvom u međunarodnim projektima primjenjujući sustave za naplatu i CRM za pružatelje usluga širom EMEA regije. Portfelj rješenja tvrtke sačinjavaju tri grupacije usluga: Sustav podrške poslovanju i operacijama, savjetovanje i razvoj softvera. Iako relativno mlada tvrtka od početka svog rada fokusirala se na suradnju sa SAP-om te 2011. godine postaje SAP-ov partner i sudjeluje u projektima implementacije SAP-ovih rješenja.

Status SAP Gold VAR Partnera stečen je zaslugom stručnjaka Altime koji su prepoznati na regionalnom ICT tržištu, potom iskustvu stečenom kod međunarodnih ponuđača IT rješenja i usluga, višestruko nagrađivanim proizvodima te kontinuiranoj edukaciji i pristupu inovacijama.

„Ponosni smo što smo stekli ovaj prestižni status. Stavljanje korisničkog uspjeha na prvo mjesto, otvorena komunikacija, timski rad i posvećenost kvaliteti temeljne su vrijednosti kulture u Altimi što je rezultiralo ostvarivanjem ovog Gold statusa te se ovom uspjehu svi neizmjerno veselimo. Ovaj status zasigurno će nam otvoriti nova tržišta i motivirati da svoj uspjeh ostvarujemo kontinuirano.", izjavio je Mario Gerenčir, direktor Altime.

ALTIMA D.O.O.
Altima je privatna hrvatska tvrtka usredotočena na sustave za operativnu i poslovnu podršku (BSS/OSS) temeljene na SAP BRIM rješenju (Billing, Revenue and Innovation Management), s višegodišnjim iskustvom u međunarodnim projektima primjenjujući sustave za naplatu i CRM za pružatelje usluga širom EMEA regije.Za vise informacija posjetite: www.altima.hr.

SAP
Kao tržišni lider u aplikacijskim softverima za poduzeća, SAP (NYSE: SAP) omogućuje tvrtkama svih veličina i industrija poslovati bolje. Od potpore poslovnim procesima upravama tvrtki, od skladišta do poslovnica, od računala do mobilnog uređaja – SAP osposobljava ljude i organizacije da zajednički rade učinkovitije i da imaju bolji uvid u poslovanje kako bi ostali ispred konkurencije. SAP-ove aplikacije i usluge omogućuju profitabilno poslovanje, stalno prilagođavanje, i održiv rast za preko 232.000 korisnika u svijetu. Za više informacija, posjetite www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx#trademark

Dodatne informacije:

SAP d.o.o.
Marko Biljan
T: 01 4820 409
F: 01 6040 136
@:marko.biljan@sap.com

Altima d.o.o.
Marina Čmelik
Horvatova 80A, HR-10010 Zagreb
T +385 1 6408 000,
F +385 1 6408 001;
www.altima.hr; info@altima.hr

Closing this window will discard any information entered and bring you back to the main page