POSLOVNA INTELIGENCIJA – NOVI SAP PARTNER U SEGEMENTU POSLOVNE ANALITIKE I IN-MEMORY COMPUTINGA

Tvrtka Poslovna inteligencija postala je SAP-ov partner u području rješenja SAP Business Analytics fokusirajući se na Strategy Management i GRC (Governance Risk and Compliance) te za područje In-Memory Computinga koji uključuje SAP-ovu platformu SAP HANA. Ugovor je od strane Poslovne inteligencije potpisao predsjednik Uprave Dražen Oreščanin, dok je od strane SAP-a ugovor potpisala direktorica Sonja Popović. Potpisanim ugovorom tvrtka Poslovna inteligencija stječe prava i obvezu prodaje, implementacije i održavanja navedenog portfelja rješenja na području Republike Hrvatske.

Postignuti partnerski odnos korisnicima će omogućiti maksimalnu iskoristivost potencijala SAP-ovih poslovnih rješenja na području poslovne analitike i in-memory computinga korištenjem najboljih svjetskih praksi i iskustava. Predviđenim strateškim planom potpisnika ugovora korisnicima će se kroz inovativna poslovna rješenja omogućiti optimizacija i ubrzanje poslovnih procesa te povećanje broja poslovnih prilika uz učinkovitiju uporabu internih resursa.

Potpisivanjem partnerskog ugovora sa SAP-om tvrtka Poslovna inteligencija namjerava osnažiti svoju tržišnu poziciju stvaranjem nove dimenzije poslovanja čiji je primarni cilj postojećim i potencijalnim korisnicima pružiti cjelovitiji pogled na njihovo poslovanje i tržište, što je naglasio i Dražen Oreščanin, predsjednik Uprave Poslovne inteligencije.

"Poslovna inteligencija već duže vrijeme svojim korisnicima u Švicarskoj i Austriji pruža usluge razvoja na SAP Business Objects BI platformi i u tom području imamo nekoliko vrsnih konzultanata. Sada je došlo vrijeme da napravimo i korak dalje kao SAP partneri u području analitičkih sustava. Naša zajednička procjena je da na hrvatskom tržištu već u ovom trenutku postoji potreba za Strategy Management, GRC i SAP HANA rješenjima, te vrhunskim uslugama implementacije u tom području, a u sljedećim godinama će ta potreba biti sve veća i veća."

SAP Business Analytics portfelj sa posebnim naglaskom na Strategy Management i GRC osigurava korisnicima ostvarivanje poslovnih koristi, omogućavajući pravovremeno i kvalitetno odlučivanje uz dublji uvid u podatke, a time i bolje predviđanje budućih poslovnih događaja. Kako se alati i aplikacije mogu povezati na bilo koji sustav, odnosno izvor podataka, rješenja su relativno jednostavna za implementaciju, a osobito uporabu. Rješenja su dizajnirana na način koji tvrtkama omogućuju kvalitetnije procese odlučivanja, povećavaju vrijednosti za svoje kupce i stvaraju održivu konkurentsku prednost u realnom vremenu. Portfelj rješenja SAP Business Analytics i SAP HANA pokazali su se odgovarajućim za suvremene trendove, pri čemu će tvrtka Poslovna inteligencija kao partner za njihovu implementaciju imati snažnu ulogu u provedbi zajedničke poslovne strategije.

‘Uvjereni smo kako ćemo ovim partnerstvom osigurati nove projekte u segmentu poslovne analitike. Uvođenjem specifičnih analitičkih i in-memory rješenja na hrvatsko tržište, SAP će u suradnji sa Poslovnom inteligencijom osigurati korisnicima implementaciju najmodernijih proizvoda i aplikacija." – izjavila je direktorica hrvatskog SAP-a, Sonja Popović.

Closing this window will discard any information entered and bring you back to the main page