NAJAVLJEN SAP FORUM - VODEĆI POSLOVNO-TEHNOLOŠKI DOGAĐAJ

– Tvrtka SAP danas je na susretu sa medijima najavila konferenciju SAP FORUM kao vodeći poslovno-tehnološki događaj koji će se održati na zagrebačkom Jarunu, 28. svibnja ove godine. Riječ je o konferenciji na kojoj SAP uz svoje partnere predstavlja inovativni portfelj rješenja i proizvoda koji na jedinstveni način objedinjuju znanja i tehnologije dostupne na globalnom tržištu.

SAP FORUM se u Hrvatskoj održava od 2005. godine kada je nosio naziv SAP World Tour. Godine 2012. mijenja svoj format i naziv. Naime, zbog proširenog portfelja i tehnološkog unaprjeđenja te proizvodnog napretka svojim sadržajem i potencijalom konferencija premašuje dosadašnje formate organizacije te kao SAP FORUM dobiva potpuno novo ruho. Razvoj tehnologija mijenja način poslovanja tvrtki, dok brzina protoka informacija donosi nova okruženja u kojima tvrtke posluju. Pripravnost na tehnološka unaprjeđenja i nove modele poslovanja preduvjet su održive tržišne stabilnosti i nužan uvjet pri ulasku Hrvatske u Europsku Uniju.

Ovogodišnji SAP FORUM u Zagrebu osmišljen je kako bi pružio odgovore onima koji su u potrazi za stvarnim svijetom inovacija koje čine današnje poslovno okruženje, uključujući nekoliko ključnih segmenata. Sudionici će na konferenciji doznati iz prve ruke kako izgleda inovativni portfelj rješenja: SAP HANA, zatim Sybase Mobility, Sybase Database & Technology, te mobilna povezivost u okviru Cloud portfelja, brza implementacija i optimizacija IT resursa. Kroz iskustva SAP korisnika predstavit će se rješenja i usluge koje pomažu u prilagodbi poslovanja temeljem europskih standarda, a istovremeno unaprjeđuju tržišnu konkurentnost.

Centralna predavanja konferencije SAP FORUM održat će se u prijepodnevnom dijelu koji je posvećen poslovnim izazovima i potencijalima. Prvi javni nastup i predavanje održat će nova direktorica SAP-a, Sonja Popović. Svoj dolazak potvrdili su regionalni direktor SAP-a koji će predstaviti novitete, trendove i poslovnu strategiju, Simon Kaluža, predstavnici Njemačkog veleposlanstva u Republici Hrvatskoj, Hrvatske udruge poslodavaca te vodeći SAP-ovi partneri. Sa ciljem promicanja medijske angažiranosti dodijelit će se 12. po redu novinarske nagrade SAP ICT journalist prize Božo Težak za sljedeće kategorije: najbolji novinarski uradak, najbolji urednički uradak i ICT novinar godine kojeg bira Zbor informatičkih novinara HND-a. Drugi dio konferencije bit će usmjeren na korisnička iskustva, partnerske prezentacije i tehnološke inovacije.

SAP FORUM podržavaju: b4b, KING-ICT, IBM S&T, Atos, Multicom SedamIT i Altima. Medijski će događaj pratiti Liderpress, www.racunalo.com te Mreža. Projekt podržavaju, Volvo MOTO-RIS, Fiktiv, SORTIS Komunikacije te Press clipping.

SAP FORUM je moguće pratiti na www.sapforum.hr, kroze posebna izdanja e-Newslettera SAPMAG na www.sapmag.com.hr, na SAP Croatia Youtube kanalu http://www.youtube.com/user/sapcroatia te na svim društvenim mrežama.

Closing this window will discard any information entered and bring you back to the main page