SAP POKRENUO AKCIJU DRUŠTVENO-ODGOVORNOG PONAŠANJA „SJEME USPJEHA“

Tvrtka SAP danas je u sklopu globalno pokrenute akcije pod nazivom „Sjeme uspjeha“ dvjema ustanovama: Domu sv. Josipa za nezbrinutu djecu´ u Hrvatskom Leskovcu te ´Centru za odgoj i obrazovanje u Dubravi´ u Zagrebu uručila školsku opremu i pribor. Akcija je trajala od 03. rujna do 01. listopada kada je tvrtka SAP zajedno sa svojim partnerima u projektu i školama zagrebačke županije koje su se priklučile ovoj akciji prikupljao potrebne stvari.

Akciju „Sjeme uspjeha“ tvrtka SAP globalno je započela prošle godine kako bi novim naraštajima omogućila nesmetan napredak i razvoj te potrebnu opremu za praćenje školske nastave. U Hrvatskoj se toj akciji SAP pridružuje sredinom kolovoza ove godine kada zajedno s partnerima tvrtkama MAR-MAR d.o.o i Limes Plus d.o.o., angažmanom svojim zaposlenika te brojnim privatnim i javnim osnovnim i srednjim školama nastavlja započetu globalnu tradiciju. Gospodarska situacija sve više otežava obrazovnim institucijama kao i njihovim polaznicima kontinuiran razvoj i napredak te je nabava postojeće i nove obvezne opreme za rad zasigurno otežana. O važnosti sudjelovanja u akcijama prikupljanja opreme i pomagala potvrđuje i činjenica kako su se akciji odazvale osnovne i srednje škole zagrebačke županije, a na koju je prva faza projekta usmjerena. Akciju su podržale osnovne škole: OŠ LAUDER – Hugo Kon iz Zagreba, Waldorfska osnovna škola Zagreb, OŠ Bukovac, OŠ Julije Klovića. I srednje škole: Privatna klasična gimnazija, Nadbiskupska klasična gimnazija te Privatna srednjoj ekonomska škola´Inova.´

SAP u Hrvatskoj kao odgovoran gospodarstvenik poklanja pažnju akcijama takve vrste, no po prvi puta se kroz svoje akcije obraća mlađim generacijama koje čine temelj našeg društva. Naime, potrebno je dobrom voljom i zajedničkom snagom učiniti sve što je moguće za one kojima je to najpotrebnije te na taj način pomoći društvu u cjelini. Upravo ustanove: Dom sv. Josipa za nezbrinutu djecu´ u Hrvatskom Leskovcu te ´Centar za odgoj i obrazovanje u Dubravi´ u Zagrebu koje su primile školsku opremu i pribor nisu bile u mogućnosti same prikupiti sve potrebno kako bi svojim štićenicima i polaznicima omogućila istu razinu kvalitete obrazovanja kakvu imaju njihovi vršnjaci.

„Ova društvena aktivnost organizirana je i provedena kako bismo pomogli djeci i mladima kojima je to zaista najpotrebnije. Znamo da je mjesec rujan obilježen početkom nove školske godine te smo prikupljanjem i darivanjem školske opreme pokušali barem malo pomoći i olakšati polazak u školu i donijeti osmijeh na lica naše djece“. Izjavila je Anita Rajković Mravec, odgovorna u hrvatskom SAP-u za inicijative društveno odgovornog poslovanja.

Akcija prikupljanja i darivanja jedna je u nizu ovakvih akcija kojima SAP u suradnji sa svojim poslovnim partnerima želi osvjestiti sve veću potrebu za snažnijim involviranjem u razvoj društva i napretka novih generacija.
# # #SAP
Kao tržišni lider u aplikacijskim softverima za poduzeća, SAP (NYSE: SAP) omogućuje tvrtkama svih veličina i industrija poslovati bolje. Od potpore poslovnih procesa do uprave, od skladišta do poslovnica, od računala do mobilnog uređaja – SAP osposobljava ljude i organizacije da zajednički rade učinkovitije i da imaju bolji uvid u poslovanje kako bi ostali ispred konkurencije. SAP-ove aplikacije i usluge omogućuju profitabilno poslovanje, stalno prilagođavanje, i održiv rast za preko 105.000 korisnika u svijetu. Za više informacija, posjetite www.sap.com i www.sap.hr)

SAP definira poslovni softver kao cjelinu koja sastoji od sustava za upravljanje resursima poduzeća, poslovne inteligencije i povezanih aplikacija.

© 2012 by SAP AG. Sva prava pridržana. SAP, R/3, SAP, SAP.com, xApps, xApp, SAP Netweaver, kao i drugi SAP-ovi proizvodi i usluge spomenuti te njihovi logotipi zaštitni su znakovi ili su registrirani zaštitni znakovi poduzeća SAP AG u Njemačkoj te u nekoliko drugih zemalja širom svijeta. Nazivi svih drugih proizvoda i usluga koji se spominju zaštitni su znakovi njihovih poduzeća. Podaci sadržani u ovome dokumentu služe samo u informativne svrhe. Specifikacije proizvoda mogu se razlikovati od države do države.


Pomoću SAP-a, tvrtke posluju bolje - i izgrađuju konkurentsku prednost.

SAP osnažuje četiri konkurentske prednosti:
- Poboljšana suradnja
- Kvalitetno odlučivanje
- Profitabilnije operacije (uključujući održivost)
- Prilagodljivost organizacije

Dodatne informacije:

SAP d.o.o.
Marko Biljan
T:+385 1 4820 409
F:+385 1 6040 136
E: marko.biljan@sap.com

Closing this window will discard any information entered and bring you back to the main page