ODRŽAN REGIONALNI SUSRET IT PROFESIONALACA

Tehnologije i inovacije u fokusu poslovanja SAP-a

Jučer je u Mokricama održan regionalni susret IT profesionalaca pod nazivom SAP Adriatic Innovation Day. Mokrice su jučer bile centralno mjesto susreta više od 150 gospodarstvenika i vodećih IT menadžera iz Hrvatske i Slovenije koji se bave optimizacijom poslovanja. Događaj je organiziran od stane vodećeg svjetskog ponuđača poslovnog softvera, tvrtke SAP. Nova rješenja i tehnologije koje SAP nudi na globalnoj razini predstavljena su od vodećih ljudi SAP-a, čime je pokazano kako CEE (Central Eastern Europe) regija donosi poslovnu strategiju kojom osigurava konkurentske prednosti ovog tržišta. Nastavno tomu predstavljena su poslovna rješenja i tehnologije koja osiguravaju optimizaciju poslovanja povezujući ljude, informacije i tvrtke, uz minimalne investicijske angažmane i maksimalnu učinkovitost.

Jučerašnja konferencija tematski je obuhvatila rješenja i aplikacije posvećene najnovijim tehnologijama koje SAP promovira kroz svoj portfelj rješenja. U prvom dijelu konferencije naglasak je bio na upravljanju podacima i informacijama u realnom vremenu, prije svega namijenjenih menadžmentu koji mora donositi odluke vezane uz konstantne promjene na tržištu. Ekstremni sustavi obrade transakcija moraju podržavati mnogo istovremenih korisnika sa izuzetno brzom izvedbom bez prestanka, stoga je predstavljena SAP Sybase Adaptive Server Enterprise baza podataka koja zadovoljava upravo te uvjete poslovanja. Današnja mobilnost poslovanja je ključan faktor pravovremenih odluka koje omogućuju konkurentsku prednost svakog poslovnog subjekta te je SAP i u tom dijelu predstavio mogućnosti i iskustva korisnika SAP Mobility platforme koja omogućuje upravo te prednosti.

Regionalna konferencija SAP Adriatic Innovation Day osigurala je sudionicima iz cijele Regije da iz prve ruke doznaju o novitetima SAP-ove strategije upravljanja portfeljem mobilnog poslovanja, bazama podataka kao i konceptu SAP HANA (In Memory Computing) te trendovima svjetskih tržišta. Predstavljeni su alati i rješenja poput Real-Time Data Platforme za aplikacije koje omogućuju pristup svim informacijama, analizama, izvještajima u realnom vremenu. Zatim je predstavljena SAP® In-Memory Appliance (SAP HANA™) platforma. Dok je po prvi puta u Regiji SAP predstavio bazu podataka SAP® Sybase® Adaptive Server® Enterprise platformu, te dodatna rješenja poput Sybase IQ, Replication server te Power Designer. Na kraju konferencije predstavljene su SAP mobilne platforme i aplikacije.

„Posjećenost konferencije potvrdila je nužnost ovakvih okupljanja. Upravo oni mogu dati odgovore koje menadžeri očekuju, a nastavni su na trendove poslovanja i budućnost mobilnog poslovanja. Nužnost praćenja noviteta preduvjet je opstanka na tržištu, osobito ako su ona dostupna i investicijski prihvatljiva. Sudjelovanje vodećih stručnjaka iz Regije ukazuju kako Regija uvelike prati svjetske tokove poslovanja.“ Izjavio je Igor Dropulić, direktor hrvatskog SAP-a.

Video materijal konferencije SAP Adriatic Innovation Day možete pogledati klikom ovdje.
# # #SAP
Kao tržišni lider u aplikacijskim softverima za poduzeća, SAP (NYSE: SAP) omogućuje tvrtkama svih veličina i industrija poslovati bolje. Od potpore poslovnih procesa do uprave, od skladišta do poslovnica, od računala do mobilnog uređaja – SAP osposobljava ljude i organizacije da zajednički rade učinkovitije i da imaju bolji uvid u poslovanje kako bi ostali ispred konkurencije. SAP-ove aplikacije i usluge omogućuju profitabilno poslovanje, stalno prilagođavanje, i održiv rast za preko 105.000 korisnika u svijetu. Za više informacija, posjetite www.sap.com i www.sap.hr)

SAP definira poslovni softver kao cjelinu koja sastoji od sustava za upravljanje resursima poduzeća, poslovne inteligencije i povezanih aplikacija.

© 2012 by SAP AG. Sva prava pridržana. SAP, R/3, SAP, SAP.com, xApps, xApp, SAP Netweaver, kao i drugi SAP-ovi proizvodi i usluge spomenuti te njihovi logotipi zaštitni su znakovi ili su registrirani zaštitni znakovi poduzeća SAP AG u Njemačkoj te u nekoliko drugih zemalja širom svijeta. Nazivi svih drugih proizvoda i usluga koji se spominju zaštitni su znakovi njihovih poduzeća. Podaci sadržani u ovome dokumentu služe samo u informativne svrhe. Specifikacije proizvoda mogu se razlikovati od države do države.


Pomoću SAP-a, tvrtke posluju bolje - i izgrađuju konkurentsku prednost.

SAP osnažuje četiri konkurentske prednosti:
- Poboljšana suradnja
- Kvalitetno odlučivanje
- Profitabilnije operacije (uključujući održivost)
- Prilagodljivost organizacije

Dodatne informacije:

SAP d.o.o.
Marko Biljan
T:+385 1 4820 409
F:+385 1 6040 136
E: marko.biljan@sap.com

Closing this window will discard any information entered and bring you back to the main page