BCC Services - partner za SAP Solutions by OpenText

SAP d.o.o. i BCC Services d.o.o. sklopili su partnerstvo te potpisali SAP PartnerEdge Channel VAR Ugovor za SAP Solutions by OpenText u cilju pružanja vrhunskih korporacijskih rješenja svojim korisnicima. Ovim ugovorom BCC Services proširuje svoju paletu usluga i proizvoda u području Enterprise Content Managementa (ECM).

OpenText rješenja integrirana u SAP Business Suite aplikacije nude mogućnost za upravljanje svim vrstama nestrukturiranih sadržaja te poslovnim procesima i transakcijama koje su podržane u poslovnoj aplikaciji.

OpenText rješenja za SAP, zajedno s iskustvom i uslugama BCC Services-a prilikom uvođenja pomažu u ostvarenju strategije i postignuću dugoročne održivosti. Povezivanje sadržaja u poslovnom kontekstu SAP rješenja omogućuje stjecanje kontrole i zaustavljanje nekontroliranog rasta sadržaja te ujedno daje mogućnost upravljanja i čuvanja onog što je potrebno i uklanjanja onog što nepotrebno opterećuje.

OpenText ECM Suite rješenja za SAP su komplementarni portfelj koji povećava vrijednost SAP rješenja i unapređuje poslovanje u smislu ostvarivanja end-to-end rješenja, određuje strategiju za izvršenje i omogućuje poslovne transformacije.

SAP i OpenText su globalni lideri na području upravljanja, obrade, automatizacije i dobivanja dodane vrijednosti kako iz strukturiranih tako i nestrukturiranih podataka, određujući način na koji se informacije pronalaze, analiziraju i koriste tj., način na koji se njima upravlja.

OpenText je tržišni lider u rješenjima za korištenje ECM rješenja sa SAP-ovim aplikacijama. Rješenje je uvedeno kod više od 4.500 korisnika širom svijeta - priznato i u samom vrhu svih istraživanja analitičara kao što su Gartner, IDC i Forrester.

BCC Services nudi slijedeće proizvode - SAP Archiving by OpenText, SAP Document Access by OpenText, SAP Document Access by OpenText (POS Device), SAP Invoice Management by OpenText, OCR option for SAP Invoice Management by OpenText, SAP Extended Enterprise Content Management by OpenText, SAP Employee File Management by OpenText i SAP Digital Asset Management by OpenText.

U partnerstvu sa SAP-om, BCC Services želi na najbolji mogući način iskoristiti svoje dugogodišnje iskustvo i akumulirano znanje u uvođenju sustava za upravljanje dokumentima i zapisima na korporacijskom nivou.
# # #SAP
Kao tržišni lider u aplikacijskim softverima za poduzeća, SAP (NYSE: SAP) omogućuje tvrtkama svih veličina i industrija poslovati bolje. Od potpore poslovnih procesa do uprave, od skladišta do poslovnica, od računala do mobilnog uređaja – SAP osposobljava ljude i organizacije da zajednički rade učinkovitije i da imaju bolji uvid u poslovanje kako bi ostali ispred konkurencije. SAP-ove aplikacije i usluge omogućuju profitabilno poslovanje, stalno prilagođavanje, i održiv rast za preko 105.000 korisnika u svijetu. Za više informacija, posjetite www.sap.com i www.sap.hr)

SAP definira poslovni softver kao cjelinu koja sastoji od sustava za upravljanje resursima poduzeća, poslovne inteligencije i povezanih aplikacija.

© 2011 by SAP AG. Sva prava pridržana. SAP, R/3, SAP, SAP.com, xApps, xApp, SAP Netweaver, kao i drugi SAP-ovi proizvodi i usluge spomenuti te njihovi logotipi zaštitni su znakovi ili su registrirani zaštitni znakovi poduzeća SAP AG u Njemačkoj te u nekoliko drugih zemalja širom svijeta. Nazivi svih drugih proizvoda i usluga koji se spominju zaštitni su znakovi njihovih poduzeća. Podaci sadržani u ovome dokumentu služe samo u informativne svrhe. Specifikacije proizvoda mogu se razlikovati od države do države.


Pomoću SAP-a, tvrtke posluju bolje - i izgrađuju konkurentsku prednost.

SAP osnažuje četiri konkurentske prednosti:
- Poboljšana suradnja
- Kvalitetno odlučivanje
- Profitabilnije operacije (uključujući održivost)
- Prilagodljivost organizacije

Dodatne informacije:

SAP d.o.o.
Marko Biljan
T:+385 1 4820 409
F:+385 1 6040 136
E: marko.biljan@sap.com

Closing this window will discard any information entered and bring you back to the main page